Sebuti Tiffany glas in lood - Voor raam- en interieurdecoratie, hobbyglas, glashobby benodigdheden, raamhanger, sfeerlichten, Tiffany hang-, wand- en tafellampen, enz.

Sebuti Tiffany glas in lood - Voor raamdecoratie, interieurdecoratie, hobbyglas voor uw glashobby, raamhanger, sfeerlichten, Tiffany hanglampen, wandlampen en tafellampen, voorzetramen, enz. Voor uw Tiffany wens op maat
Tiffany & glas in lood Hobbyglas 
(magnetron-) Glas Fusing
en Glashobby materialen.

Post:      Jan Steenstraat 70, 7021 DV Zelhem,   
Winkel
:  Ambachtsweg  9,     7021 BT  Zelhem              (Tel.: 06 - 36 49 83 73)

 
WEBWINKEL

• Home •
______________________________ 
 
<- Menu Terug
Tiffany Lampen
Tiffany patroon - Sfeerlichten
Tiffany - schilderij en wand-/raampaneel
Tiffany ontwerp - Reiki symbool
Tiffany patronen - Bloemen
Tiffany patronen - Dieren

 

Tiffany patronen en ontwerpen SCHILDERIJ en PANEEL - Pagina met o.a. eigen ontwerpen en andermans Kunstwerk 

Op deze pagina plaatsen wij Tiffany schilderijen, Tiffany wandpanelen en raamhangers, hand vervaardigd bij Sebuti-Glas Tiffany Glashobby.
Zoals o.a. schilderijen van: Magnolia's, een schitterende uitvoering naar Mucha, Tropische vogel in Caribische omgeving, Rozenpaneel, enz. enz.. Neem dus gerust regelmatig een kijkje naar de nieuwste aanwinsten.
Deze rubriek wordt onze Kunst galerij; wij zullen hier niet alleen ons eigen werk tonen, maar ook kunstwerk van collega's voor hen gaan presenteren.

Echter.... gebleken is, dat er een levendige animo is om ons werk te kopiŽren en - helaas - deze gekopieerde werken onder onze prijs aan te bieden. Daarom zal slechts een deel van het werk hier getoond worden en slechts in verkleinde weergave. Excuses voor dit ongemak.

IJSVOGEL IN PANEEL
Kleuren: blad groen, takkenbruin, hemelblauw, aqua artglas kader, vogel o.a. blauw rood.
"Berglandschap in het voorjaar"
 
Kleuren: diverse mengtinten; door tegenlicht is bij het fotograferen de bovenkant iets overbelicht. De natuurlijke kleur van de lucht is hemelblauw. Naar Braques.
 
Paarden in het bos"
 
Kleuren: diverse mengtinten. Naar Marc (schilder rond 1900) schilderde dieren in zo'n eenvoud en treffend, dat de techniek inspirerend was om in glas toe te passen.
 

"Passing
         though"
 
Diverse kleurtinten.

"Toscaans landschap"


   "Tropical Sunshine"
 
 
Nb.: Panelen worden geleverd in bewerkte en verstevigde loodlijst; hierdoor zowel te gebruiken als wandpaneel/muurschilderij en als raamhanger.
Deze ontwerpen mogen alleen voor privť en niet-commerciŽle doeleinden gebruikt worden.
.
 

© 2004-2014 - Sebuti-Glas