Sebuti Tiffany glas in lood - Voor raam- en interieurdecoratie, hobbyglas, glashobby benodigdheden, raamhanger, sfeerlichten, Tiffany hang-, wand- en tafellampen, enz.

Sebuti Tiffany glas in lood - Voor raamdecoratie, interieurdecoratie, hobbyglas voor uw glashobby, raamhanger, sfeerlichten, Tiffany hanglampen, wandlampen en tafellampen, voorzetramen, enz. Voor uw Tiffany wens op maat
Tiffany & glas in lood Hobbyglas 
(magnetron-) Glas Fusing
en Glashobby materialen.

Post:      Jan Steenstraat 70, 7021 DV Zelhem,   
Winkel
:  Ambachtsweg  9,     7021 BT  Zelhem              (Tel.: 06 - 36 49 83 73)

 
WEBWINKEL

• Home •
______________________________ 
 
<- Menu Terug
Tiffany Tafellampen - 1
Tiffany Tafellampen - 2
Tiffany Tafellampen - 3
Tiffany Tafellampen - 4
Tiffany Tafellampen - 5
Tiffany Tafellampen - 6
Tiffany Tafellampen - 7
Tiffany Staande lampen - 1
Tiffany Staande lamp - ZEN
Tiffany Hanglampen
Tiffany Wandlampen

 

Tiffany Tafellampen - gebaseerd op en geļnspireerd door bestaande objecten - door bijzondere glassoorten schitterende lichtwerking

Dit soort Tiffany tafellampen ontwerpen wij naar objecten in de wereld. Door de bijzondere vormgeving verdienen zij ook bijzondere glassoorten. Daardoord is de aankoopprijs weliswaar soms iets hoger, maar de fantastische kleur- en lichtwerking maakt het prijsverschil meer dan waard.

Door het unieke glas kunnen zij niet altijd in door U gewenste kleuren op bestelling gemaakt worden. Enig speurwerk om het juiste glas te bemachtigen is dan ook ons eerste werk. 

Hoogte van lampen hieronder ca. 25-30 cm. .

TC01

TC02

TC03

TC04

Nb.: gratis ontwerpen stellen wij met plezier aan onze glashobby klanten voor niet-commercieel gebruik ter beschikking. Ook helpen wij onze klanten graag met hun eigen ontwerpen en patronen.
 
Klik op het menu links om ook de andere Tiffany lampen te bekijken.

. .

© 2004-2014 - Sebuti-Glas