Sebuti Tiffany glas in lood - Voor raam- en interieurdecoratie, hobbyglas, glashobby benodigdheden, raamhanger, sfeerlichten, Tiffany hang-, wand- en tafellampen, enz.

Sebuti Tiffany glas in lood - Voor raamdecoratie, interieurdecoratie, hobbyglas voor uw glashobby, raamhanger, sfeerlichten, Tiffany hanglampen, wandlampen en tafellampen, voorzetramen, enz. Voor uw Tiffany wens op maat
Tiffany & glas in lood Hobbyglas 
(magnetron-) Glas Fusing
en Glashobby materialen.

Post:      Jan Steenstraat 70, 7021 DV Zelhem,   
Winkel
:  Ambachtsweg  9,     7021 BT  Zelhem              (Tel.: 06 - 36 49 83 73)

 
WEBWINKEL

• Home •
______________________________ 
 
<- Menu Terug
Tiffany Tafellampen - 1
Tiffany Tafellampen - 2
Tiffany Tafellampen - 3
Tiffany Tafellampen - 4
Tiffany Tafellampen - 5
Tiffany Tafellampen - 6
Tiffany Tafellampen - 7
Tiffany Staande lampen - 1
Tiffany Staande lamp - ZEN
Tiffany Hanglampen
Tiffany Wandlampen

 

Tiffany ZEN Tafellampen - HOOG - Uitgevoerd op houten voet van eigen ontwerp

Deze Tiffany ZEN tafellampen worden voor U uitgevoerd in moderne stijl, met een rustiek karakter, geïnspireerd door oosterse achtergronden. De ZEN kenmerken - kracht stralend vanuit eenvoud - komt naar voren in de sprekendheid vanuit bescheiden kleurstelling. Daarnaast geven wij hierin ook de milieu-vriendelijkere spaarlampen een kans. De lampen zijn speciaal voor spaarlampgebruik ontworpen. 

Natuurlijk kunnen ze ook in modernere of klassiekere stijl uitgevoerd worden; in allerlei kleurstijlen en motieven, met moderne eigentijdse vormgeving. Natuurlijk: ook nú desgewenst kleuren en ontwerp van uw keuze. 

Ook de voeten zijn van eigen makelei en ontwerp. Omdat wij de lampvoeten uit hout vervaardigen kunnen wij veelzijdig vormgeven, maar ook in diverse kleuren leveren, zoals Chinees gelakt rood, zwart essen, mahonie, donker eiken, enz.  tot antiek groen, geel, bruin, enz.. Dus.... eveneens geheel naar uw wensen uit te voeren en af te stemmen op uw interieur. Vraag desgewenst per e-mail om meer informatie en maak daarin uw wensen kenbaar.

 
Kleuren: diverse... wat voorbeelden.
       
Kleuren: 
WIT
Kleuren: 
WIT -
LICHT-AMBER
Kleuren: 
WIT -
LICHT-AMBER
Kleuren: 
WIT - 
LICHT-AMBER
Tiffany glas in lood Tafellamp - halfhoog jugendstil in groen, geel en oranjetinten Tiffany glas in lood Tafellamp - halfhoog jugendstil in groen, geel en oranjetinten
Kleuren: 
WIT - AMBER
Kleuren: 
WIT - AMBER
Kleuren: 
WIT - LICHT
BORDEAUX
Kleuren: 
WIT - MEDIUM-AMBER

Nb.: gratis ontwerpen stellen wij met plezier aan onze glashobby klanten voor niet-commercieel gebruik ter beschikking. Ook helpen wij onze klanten graag met hun eigen ontwerpen en patronen.
 
Klik op het menu links om ook de andere Tiffany lampen te bekijken.

. .

© 2004-2014 - Sebuti-Glas